WAT KOSTEN ONZE DIENSTEN?

Bij ons kunt u uw recruitment uit handen geven voor scherpe tarieven die u in de huidige markt niet snel zult vinden. Wij werken zowel met vaste tarieven als variabelen. Voor elk bedrijf is er wel een passende oplossing.

Wij zijn zeker van onze kunnen. Daarom zijn wij een groot voorstander van No Cure No Pay. Weten wij een vacature onverhoopt niet te vullen? Sluit een kandidaat van een andere partij beter aan? Dan hoeft u ons ook niets te betalen!

Wij hanteren geen vaste tarieven voor werving en selectie, elke aanvraag is namelijk anders. Wij kijken voornamelijk naar uw wensen en doen u daar een zo scherp mogelijk aanbod op per offerte. Wat wij u wel kunnen verzekeren is dat wij concurrerend zijn m.b.t. de laagste prijsgarantie van bureaus in Nederland. Heeft u een goedkopere offerte ontvangen, zullen wij ons best doen om dat aanbod te evenaren en/of verbeteren!

 

Bij ons zijn er diverse mogelijkheden m.b.t. tarieven;

Fixed Fee

Tijdens het intake gesprek wordt er een vaste prijs afgesproken. Dit bedrag is vastgesteld o.b.v. functie, levertijd en werkzaamheden. 

 

Split Fee

Een gedeeltelijk bedrag wordt betaald bij het aanleveren van een kandidaat. Het overige bedrag wordt na een afgesproken periode betaald. (Denk aan proeftermijn)

Hour Fee

Wij ontvangen een ‘x’ bedrag per uur, per gewerkt uur van de kandidaat tot het volledige afgesproken bedrag voldaan is.

Sluit Menu