Diensten

Headhunting

o.b.v. van uw profielschets en/of vacature zoeken wij naar de gewenste kandidaat op de arbeidsmarkt d.m.v. koude en warme telefonische acquisitie in alle databanken van Nederland.

Detachering

Voor lang of korte termijn nieuw personeel zonder de administratieve bijkomstigheden? Wij hebben het personeel in dienst die uw organisatie graag komen ondersteunen.

Recruitment Proces Outsourcing

De bewezen methodiek van HeeeY! Recruitment binnen uw eigen organisatie! U krijgt de processen en Recruiter tot uw beschikking om ongelimiteerd personeel te werven voor 0-3 Maanden /3-6 Maanden / 6-12 Maanden.

Werving & Selectie

Video vacatures opnemen, vacatureteksten schrijven, beurzen, scholen en gemeentes raadplegen/bezoeken. En intensieve activiteiten op jobboards en Socialmedia. Wij doen het allemaal om uw vacature zo snel mogelijk te vullen met de juiste kandidaten!

HeeeY! mogelijke nieuwe partner.

Wij zijn dé partner op het gebied van nieuw personeel. Met de grootste portefeuille aan beschikbare kandidaten in Retail, Horeca, Sales, IT & Contact centers. Tevens hebben wij 23 recruitmentbureaus aangesloten die werving, selectie en detachering realiseren in de Zorg, Techniek en maritiem sector.

Meer weten?