WAAROM WIJ SUCCESVOL ZIJN IN RECRUITMENT?

Heeey! Recruitment is gespecialiseerd in het werven en selecteren van kandidaten in de bedrijfstakken Sales, IT, Klantcontact, Beveiliging en Logistiek. Door onze veelzijdige wervingskanalen weten wij voor onze klanten altijd de gepaste kandidaten voor te stellen. Zodoende weten wij binnen een gesteld garantietermijn onze opdrachten altijd succesvol af te ronden.

Wat is het grootste verschil met andere bureaus?

Waar veel recruitment bureaus en uitzend bureaus gebruik maken van bestaande poules van kandidaten, zijn wij continue bezig met het vergroten en verversen van onze potentiële kandidaten. Naast onze ervaring in werving en selectie zijn onze recruiters gespecialiseerd in de bedrijfstakken waar wij voor werven. Dit betekend dat onze recruiters werkervaring hebben binnen de gestelde branches en/of aanvullende opleidingen hebben gevolgd om praktijk naar theorie te kunnen vertalen naar onze kandidaten en wij snel op een lijn liggen met onze opdrachtgevers.

 

Bereikbaarheid

Voor onze klanten zijn er partner ingangen waarbij wij 24/7 tot de beschikking van onze opdrachtgevers staan.  Wij hebben brede openingstijden voor reguliere ingangen, dit betekend dat nieuwe aanvragen naast de avonden ook in de weekenden opgepakt worden door onze recruiters.

 

Recruitment op maat

Wij passen onze diensten altijd op wensen van de opdrachtgever aan, of u nu op zoek bent naar een kandidaat of meerdere kandidaten. Wij zorgen er voor dat onze werkzaamheden en de financiële oplossingen altijd interessant en passend zijn binnen de uitvraag. 

U kunt er bij ons voor kiezen om een eenmalige opdracht of continuerende opdracht af te nemen, tevens kunt u voor langere termijnen recruitment ook gebruik maken van onze mogelijkheden waarbij u van 0 tot 2 jaar een van onze recruiters kunt inhuren om het gehele recruitment binnen uw organisatie op te zetten!

Sluit Menu