Over Heeey

Wij vertellen jou graag meer!

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, nieuws, vacatures, kandidaten en meer.

Twitter

Volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, nieuws, vacatures, kandidaten en meer.

Youtube

Subscribe op ons Youtube kanaal om onze maandelijkse vlogs en marketing activiteiten bij te houden.

Ons verhaal

Een betrouwbaar bureau wat zich onderscheid door haar unieke en onorthodoxe werkmethodieken. 

Vanwege een sterke hands-on mentaliteit plaatsen wij onze kandidaten snel bij de ideale werkgever.

Waarom kiezen voor Heeey Recruitment? 

  • 7 dagen in de week geopend tot 20:00.
  • Directe persoonlijke kennismaking met alle kandidaten tijdens intake.
  • Werving en selectie op de grootste evenementen in Nederland en Belgie.
  •  Groot netwerk bestaand uit scholen, gemeentes, re-integratie instanties.
  • Profile portal
  • NxO Recruiting

Anno 2019 is er geen ruimte voor belemmeringen. Daarom zijn wij 7 dagen in de week operationeel en zijn wij tot 20:00 in de avond geopend. Zo kunnen de kandidaten en opdrachtgevers altijd op ons rekenen!

Wie bij ons op kantoor is geweest weet te vertellen dat wij een  enthousiast en warm team hebben, gezelligheid en energie staat bij ons hoog aangeschreven als kernwaarde.

Wij staan dicht bij scholen, gemeentes en re-integratie instanties. Wij werven op de grootste open evenementen denk hierbij aan feestdagen, festivals en open dagen in Nederland en Belgie.

Wij spreken bij de intake gesprekken alle kandidaten persoonlijk, er is dus nooit sprake van “alleen” telefonisch of mail contact waardoor wij de kandidaten bij binnenkomst al goed kunnen beoordelen.

In onze profile portal kunnen opdrachtgevers gelimiteerde informatie vinden over onze kandidaten. Wellicht springt de perfecte kandidaat er wel direct uit en is een langdurige zoektocht naar de juiste werknemer niet nodig.

Naast dit alles hebben wij onze eigen werkwijze genaamd “NxO Recruiting” Natuurlijk spreken wij mensen middels job boards, social media, evenementen en via ons eigen netwerk. Echter zijn dit niet onze primaire werving en selectie methodieken.

Wij werven en selecteren middels onze NxO methodiek. Deze werkwijze is door Heeey! Recruitment geïntroduceerd en wordt momenteel ook alleen door ons uitgevoerd op de markt. Door deze methode bereiken wij veel werkzoekende die door de huidige bureaus moeilijk tot niet gevonden worden.

Wij zijn van mening dat het werven en selecteren van werkzoekende beter, efficienter, makkelijker en leuker kan en weten dit ook telkens te bewijzen.

Daarom zijn wij het recruitment bureau van de toekomst

Sluit Menu